Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του και άξιζε πολλά περισσότερα από τη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λίγο μετά την ήττα από την Μπράγκα και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Champions League, τόνισε πως το «τριφύλλι» αδίκησε τον εαυτό του και άξιζε πολλά περισσότερα από τη σημερινή αναμέτρηση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνιση σας ή απογοήτευση για τον αποκλεισμό;

«Απογοήτευση για το αποτέλεσμα γιατί υπήρχαν οι συνθήκες να ανατρέψουμε τος εις βάρος μας σκορ και υπάρχει απογοήτευση και για τα δύο παιχνίδια αλλά ιδιαίτερα σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα.

Νομίζω πως περισσότερο ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι με μεγάλο ρυθμό γιατί η Μπράγκα δεν προσπαθούσε να παίζει ποδόσφαιρο αλλά έπαιξε με μεγάλες μεταβιβάσεις και εμείς παλεύαμε για δεύτερη μπάλα. Αρκετές αποφάσεις που έπρεπε να πάρουμε δεν ήταν σωστές, αν ήταν λίγο καλύτερες, αν είχαμε λίγο παραπάνω ψυχραιμία στο τελείωμα των φάσεων θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Η εικόνα της ομάδας σας ικανοποιεί;

«Είναι αυτό που σίγουρα μας ικανοποιεί, είμαστε ομάδα ανταγωνιστική, οι εμπειρίες από τα δύο τελευταία ματς και ιδιαίτερα σήμερα μας αφήνουν μια πίκρα για την εξέλιξη, επικρατεί απογοήτευση, περιμέναμε περισσότερα πράγματα στο σημερινό παιχνίδι, παλέψαμε γιατί είχαμε και μια μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο. Ο στόχος μας ήταν η πρόκριση στους ομίλους όταν τη χάνεις αδικώντας τον εαυτό σου σίγουρα σε απασχολεί για τη συνέχεια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!