Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη... έκαναν δώρο στην Αυστραλία μία πρόωρη πρόκριση, αφού από τις δύο εθνικές ομάδες της Ωκεανίας, μόνο η μία εξασφαλίζει πρόκριση μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλαδή αυτή που θα τερματίσει ψηλότερα

Η Αυστραλία έγινε η πρώτη εθνική ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ των ανδρών το 2024, στο Παρίσι. Κι αυτό συνέβη, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Νέας Ζηλανδίας από την εθνική Ελλάδας!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη… έκαναν δώρο στα «καγκουρό» μία… πρόωρη πρόκριση, αφού από τις δύο εθνικές ομάδες της Ωκεανίας, μόνο η μία εξασφαλίζει πρόκριση μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δηλαδή αυτή που θα τερματίσει ψηλότερα.

Η Αυστραλία κατέλαβε τη 2η θέση του 5ου ομίλου, πίσω από την 1η Γερμανία και προκρίθηκε στη φάση των «16» με ρεκόρ 2-1. Καθώς η Νέα Ζηλανδία τερμάτισε 3η στον 3ο όμιλο με ρεκόρ 1-2 και θα μετέχει σε όμιλο για τις θέσεις κατάταξης 17-32, οι παίκτες του Μπράιαν Γκουρτζιάν «σφράγισαν» το πρώτο εισιτήριο από το Παγκόσμιο Κύπελλο για το Παρίσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!