Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Γουόκαπ και Λαρεντζάκη και δήλωσε έτοιμος για μάχη με τη Λιθουανία.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Γουόκαπ και Λαρεντζάκη και δήλωσε έτοιμος για μάχη με τη Λιθουανία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε ότι πρέπει να δούμε τις λεπτομέρειες. Να κοιτάξουμε αυτά που μας σκότωναν. Στο πρώτο μέρος παίζαμε λάθος, το αντιληφθήκαμε και σταματήσαμε την δημιουργία της Νέας Ζηλανδίας. Προσπαθήσαμε να τους κρατήσουμε χαμηλά, πήγαμε σε άλλο στιλ παιχνιδιού. Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα συνέχισε να πιστεύει και δεν τα παράτησε.

Έχουμε δυσκολίες, δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι’ αυτές. Δεν είναι όμως εύκολο να γυρίσεις από το -15 και να βρεις σωστούς τρόπους, σωστές πεντάδες. Τεράστια νίκη. Η Νέα Ζηλανδία έπαιξε επιθετικό μπάσκετ. Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε. Είναι ήδη κατόρθωμα που βρισκόμαστε εδώ, είναι επιτυχία η πρόκρισή μας. Τώρα έχουμε μία ημέρα για να αντιληφθούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα γυρίσουμε και θα δώσουμε τις μάχες μας. Συγχαρητήρια σε όλους όσους βρίσκονται σε αυτή την ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν μπαίνεις ποτέ σε έναν αγώνα για να μην παλέψεις. Δεν είναι αρκετό να προπονείσαι σκληρά ή να παίζεις σκληρά. Δεν αξίζεις να βρίσκεσαι εδώ αν δεν παλεύεις κάθε ημέρα, για τους στόχους σου, για τον εαυτό σου, για τις δυνατότητές σου. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις καθημερινά. Οι προσεχείς μας αντίπαλοι έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, όπως όλοι, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τους αντιμετωπίσουμε.

Είμαστε εδώ για να βοηθάμε τους παίκτες. Συνέχισαν να πιστεύουν. Είμαστε εδώ για να τους βοηθάμε. Σταματήσαμε τους δημιουργούς να βάζουν τη μπάλα στη ρακέτα, είχαμε περισσότερα κορμιά στο ριμπάουντ, ενώ χρησιμοποιήσαμε το ματς με τις ΗΠΑ για να κερδίσουμε πράγματα. Πρέπει να είσαι ρεαλιστής στη ζωή. Η Νέα Ζηλανδία είχε παίξει παράταση την ίδια ημέρα. Το credit πηγαίνει όλο στους παίκτες. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου.

Δεν είμαστε ομάδα απομόνωσης, πρέπει να κοιτάζουμε το ρολόι. Είδαμε από τα φιλικά ότι η ομάδα πρέπει να παίζει… ομαδικά. Πρέπει να κυκλοφορεί τη μπάλα. Αυτοί είμαστε. Ξέρετε πώς πάει, παίρνεις ώθηση από τις καλές άμυνες ή από τις κακές επιλογές του αντιπάλου. Αυτό μας έδωσε απόψε την ώθηση που χρειαζόμαστε. Είπα ότι ο Γουόκαπ έπρεπε να παίξει 40 λεπτά. Είναι σημαντικό ότι ο Τόμας με κοιτάζει και με ρωτάει τι πρέπει να κάνουμε. Αυτό δείχνει ότι ελέγχει την κατάσταση. Είναι ευλογία για κάθε προπονητή να έχει έναν τέτοιο παίκτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Λιθουανία δεν με έχει εκπλήξει. Έχει παίκτες για πολλά χρόνια, ίδιο προπονητικό τιμ. Αυτό το γκρουπ είναι καιρό μαζί. Προφανώς υπάρχουν σημαντικές απουσίες, όμως σαν ομάδα, παίζει καλό μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα μειονεκτήματά της και σίγουρα θα τα καταφέρουμε.

Θα σας πω κι αυτό. Μιλήσαμε στο ημίχρονο. Ο Λαρεντζάκης είχε 1/7 στο πρώτο μέρος, σε 11 λεπτά. Σούταρε άσχημα. Δεν έπρεπε να πάρει τέτοια σουτ. Όμως αυτός είναι ο Λαρεντζάκης. Θα κάνει καλά πράγματα στα κρίσιμα. Βλέπει το παιχνίδι διαφορετικά, ωριμάζει ως παίκτης και βοηθάει την ομάδα περισσότερο. Περιμένει τις στιγμές του, να έρθει το ματς σε εκείνον. Ήταν σπουδαίος στο δεύτερο μέρος». Δημήτρης Ιτούδης

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!