Η υπόθεση για παραποίηση οικονομικών δεδομένων που κόστισε στη Γιουβέντους την ευρωπαϊκή συμμετοχή της για έναν χρόνο και είναι μπλεγμένος και ο Ανιέλι, πήρε μια καλύτερη τροπή καθώς μειώθηκε η ποινή αποκλεισμού κατά 6 μήνες.

Η επιτροπή εφέσεων της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μείωσε την ποινή που είχε επιβληθεί τον Ιούλιο στον πρώην πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, για τα παραποιημένα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η προσφυγή του «ισχυρού άνδρα» των «μπιανκονέρι» έγινε εν μέρει δεκτή από την επιτροπή, η οποία μείωσε την ποινή αποκλεισμού του από 16 μήνες σε δέκα και το πρόστιμο από 60.000 σε 40.000 ευρώ. ανιέλι

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η υπόθεση κόστισε στη Γιουβέντους την αφαίρεση δέκα βαθμών από το περσινό πρωτάθλημα της Serie A, υποχρεώνοντάς την να περιοριστεί στην έβδομη θέση της τελικής κατάταξης. Παράλληλα, κατόπιν συμβιβασμού με την UEFA, η «Γηραιά Κυρία» τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με συνέπεια να μην μετάσχει στο φετινό Europa Conference League, όπως είχε δικαίωμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!