Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνείται να δανείσει τον Χάρι Μαγκουάιρ στη Γουέστ Χαμ επειδή θέλει να τον πουλήσει για να μαζέψει χρήματα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνείται να δανείσει τον Χάρι Μαγκουάιρ στη Γουέστ Χαμ επειδή θέλει να τον πουλήσει για να μαζέψει χρήματα για δύο ακόμη μεταγραφές.

Η Γουέστ Χαμ έχει συνδεθεί με τον διεθνή Άγγλο κεντρικό αμυντικό όλο το καλοκαίρι, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προτιμούσε να πουλήσει τον Μαγκουάιρ παρά να τον δανείσει, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για έναν νέο αριστερό μπακ και έναν μέσο, αναφέρει η Daily Mail.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αμυντικού της Τσέλσι, Μαρκ Κουκουρέγια, μετά την είδηση ότι ο Λουκ Σο μπορεί να χάσει τους επόμενους δύο μήνες λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Έρικ τεν Χαγκ θέλει επίσης να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του, με τη Γιουνάιτεντ να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φιορεντίνα για τον Σοφιάν Αμραμπάτ. Ο Ράιαν Γκράβενμπερτς της Μπάγερν Μονάχου είναι μια άλλη επιλογή σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!