Ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Άκη Μάντζιου ενώ ευχαρίστησε τον Τερζή και τους συνεργάτες του για όσα προσέφεραν στην ομάδα.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Απόστολο Τερζή, την έναρξη αυτής με τον Άκη Μάντζιο, αλλά και την απόκτηση του Ρούμπεν Πάρντο που υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

«Η ΠΑΕ Άρης θέλει να ευχαριστήσει τον Απόστολο Τερζή για την προσφορά του στην ομάδα μας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Εργάστηκε με συνέπεια και επαγγελματισμό όλα τα χρόνια της παρουσίας του στον Σύλλογο μας, δηλώνοντας “παρών” σε όλες τις στιγμές.

Η ΠΑΕ Άρης θέλει, επίσης, να ευχαριστήσει και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου του για την προσφορά τους. Τον συνεργάτη του Γιάννη Ματζιαρίδη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Λυκούρη και τον γυμναστή, Άγγελο Παπανικολάου. Σε όλους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια» αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση σχετικά με τον Απόστολο Τερζή. Ο οποίος διετέλεσε σε πέντε διαφορετικές χρονικές περιόδους υπηρεσιακός προπονητής του Άρη, ενώ ξεκίνησε ως πρώτος τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, ο Τερζής είχε διαδεχθεί τον Άκη Μάντζιο τον Φεβρουάριο του 2022, αναλαμβάνοντας τα «ηνία» για ένα ματς, στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Μετά την ήττα από τη Λαμία, ο Τερζής υπέβαλε την παραίτησή του και ο Απόστολος Μάντζιος, ο οποίος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Άρη μετά από 1,5 χρόνο περίπου, συμφώνησε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιώντας μάλιστα σήμερα (Τρίτη 29/8) την πρώτη προπόνησή του στο «Δασυγένειο». Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος. Καθήκοντα γυμναστή αναλαμβάνει ο Σωτήρης Βίνο, ενώ στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων επιστρέφει ο Γιάννης Πλαβούκος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μάντζιος θα προπονήσει για πρώτη φορά και τον Ρούμπεν Πάρντο, ο οποίος ανακοινώθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το βιογραφικό του Ισπανού πρώην χαφ της Σοσιεδάδ:

Ο Ρούμπεν Πάρντο Γκουτιέρεζ (Ruben Pardo Gutierrez) γεννήθηκε στην πόλη Λογρόνιο της Ισπανίας στις 22 Οκτωβρίου 1992. Ως έφηβος εντάχθηκε στην ακαδημία της Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη φανέλα της οποίας μέτρησε συνολικά 194 συμμετοχές, 7 γκολ και 34 ασίστ.
Πρώτα έδειξε καλά δείγματα με την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Tercera Division. Έπειτα ο Πάρντο εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2012.

Ακολούθησε μια «γεμάτη» οκταετία σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Ισπανίας και ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον 30χρονο διεθνή Ισπανό μέσο με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, με μια μικρή παρένθεση τον εξάμηνο δανεισμό του στη Ρεάλ Μπέτις τη σεζόν 2016-17 (16 συμμετοχές, 1 γκολ).

Ο Ρούμπεν Πάρντο τον Ιανουάριο του 2020 βγήκε για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας για να αγωνιστεί με τη φανέλα της γαλλικής Μπορντό. Εκεί έμεινε μόλις για έξι μήνες (9 συμμετοχές, 1 γκολ), καθώς το καλοκαίρι του ίδιου έτους παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Λεγκανές, επιστρέφοντας στη χώρα του.
Ο δανεισμός του στην τελευταία εξελίχθηκε θετικά και η ισπανική ομάδα αποφάσισε να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2021.
Ο Πάρντο αγωνίστηκε συνολικά 107 φορές με τη φανέλα της Λεγανές, σημειώνοντας 6 γκολ και 15 ασίστ σε LaLiga, LaLiga2 και Κύπελλο Ισπανίας. Τέλος, είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U17, U18, U19 και U21 της Ισπανίας.

«Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω τον Άρη»

Μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του, ο Ρούμπεν Πάρντο Γκουτιέρεζ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη:
«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια του Άρη. Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και περιμένω να τη ζήσω.
Πριν έρθω μίλησα με τον Λορέν Μορόν, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Μπέτις, και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, τον κόσμο και τη Θεσσαλονίκη. Έχω μιλήσει και με άλλους συμπατριώτες μου που αγωνίζονται στον Άρη και με τους οποίους υπήρξαμε αντίπαλοι στην Ισπανία και όλοι μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια.
Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του. Η εμπειρία που έχω, λόγω της παρουσίας μου τόσα χρόνια στη LaLiga, θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρήγορα στο νέο μου περιβάλλον και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!