Ο έγκριτος ρεπόρτερ του ΝΒΑ, Μαρκ Στάιν, αποκάλυψε τις δύο ομάδες που διατηρούν ρεαλιστικές πιθανότητες απόκτησης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο έγκριτος ρεπόρτερ του ΝΒΑ, Μαρκ Στάιν, αποκάλυψε τις δύο ομάδες που διατηρούν ρεαλιστικές πιθανότητες απόκτησης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, εφόσον ο “Greek Freak” αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.

«Οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Νιου Γιορκ Νικς αναφέρονται ήδη ως franchises που θεωρείται ότι θα ενδιαφέρουν τον Αντετοκούνμπο στην πορεία, εάν αποφασίσει να φύγει από το Μιλγουόκι», ανέφερε αρχικά ο Μαρκ Στάιν και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Οι Μπακς έκαναν πολλές κινήσεις, υπογράφοντας νέα συμβόλαια με τους Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ και αντικαθιστώντας τον Μάικ Μπούντενχολζερ ως προπονητή με τον Άντριαν Γκρίφιν, για να προσπαθήσουν να κατευνάσουν το κεντρικό πρόσωπο του franchise».

Να θυμίσουμε πως προ ημερών, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άναψε… φωτιές με τις δηλώσεις που έκανε και άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι δεδομένη η παραμονή του στους Μιλγουόκι Μπακς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!