Ως ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό και την προσπάθειά του να επιστρέψει στην elite του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, χαρακτήρισε ο Ρουμπέν Πέρεθ την αυριανή (29/8, 22:00) ρεβάνς με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για τα playoffs του Champions League.

Ως ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό και την προσπάθειά του να επιστρέψει στην elite του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, χαρακτήρισε ο Ρουμπέν Πέρεθ την αυριανή (29/8, 22:00) ρεβάνς με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για τα playoffs του Champions League.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως οι «πράσινοι» θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους κι εξέφρασε την εμπιστοσύνη του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει κι αυτή τη φορά, όπως έκανε πριν από δύο εβδομάδες στη Μασσαλία.

Αναλυτικά ο Ρούμπεν Πέρεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Μπράγκα:

-Για το αν το γεγονός πως θα παίξουν μπροστά σε 65.000 κόσμο τους δίνει αυτοπεποίθηση:

«Η σκέψη μας είναι τι θα γίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι θα είναι από την αρχή δίπλα μας. Θα μας βοηθούν, θα μας στηρίζουν και πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας».

-Για το αν είναι ισορροπημένες οι πιθανότητες πρόκρισης:

«Ισως πριν από τον αγώνα στην Πορτογαλία γνωρίζαμε πως παίζει, αλλά την είδαμε κιόλας. Το αποτέλεσμα ήταν 2-1, το εκτός έδρας γκολ δεν υπολογίζεται πλέον ως διπλό. Εχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό αγώνα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

-Για το αν το αυριανό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας τους, λόγω του ότι πολλοί παίκτες της ομάδας δεν έχουν ανάλογες εμπειρίες:

«Εάν σας έλεγα όχι, θα σας έλεγα ψέματα. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για την Ιστορία, για τον σύλλογο και για την επιστροφή μας στα σαλόνια. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Στην Μασσαλία παλέψαμε για 120 λεπτά και τα καταφέραμε. Το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και τώρα».

-Για το ποια θεωρεί ότι είναι τα θετικά:

«Είναι μια δυνατή ομάδα. Έχει εμπειρία στις στατικές φάσεις. Βλέπω ότι είναι ένα καλό σύνολο και προσβλέπω σε έναν καλό αγώνα».

-Για το αν θα φανταζόταν πριν ένα μήνα ότι βρίσκεται στο σημείο αυτό η ομάδα:

«Είναι κάτι που εδώ και εβδομάδες το συζητούσαμε. Το βλέπαμε σαν κάτι δύσκολο, όμως τα καταφέραμε. Η ομάδα δυνάμωσε με τις προσθήκες και τα καταφέραμε. Μας χωρίζει ένα γκολ από την πρόκριση και θα κάνουμε το καλύτερο για να την πετύχουμε».

-Για το αν θα επηρεαστεί η Μπράγκα από την καυτή ατμόσφαιρα:

«Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που οι αντίπαλοι δεν θα αισθανθούν ότι παίζουν στην έδρα τους. Δεν θα είναι εύκολο γι’ αυτούς. Θα μας προτρέψουν να κερδίσουμε. Όπως και στη Λεωφόρο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!