Ο Πολ Πογκμπά εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τη Γιουβέντους να κατακτήσει τρόπαια, αφού άφησε πίσω του τον τραυματισμό του.

Ο Πολ Πογκμπά εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τη Γιουβέντους να κατακτήσει τρόπαια, αφού άφησε πίσω του τον εφιάλτη του τραυματισμού του.

Ο Πογκμπά ήρθε από τον πάγκο για την πρώτη του εμφάνιση στην αγωνιστική περίοδο 2023-24 την Κυριακή, καθώς η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1 με την Μπολόνια στο Allianz Stadium. Ο Γάλλος είναι πλέον αποφασισμένος να επιστρέψει στα γήπεδα ώστε να βοηθήσει τη «Μεγάλη Κυρία» να κερδίσει τρόπαια, αφού έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν λόγω τραυματισμού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στο DAZN, ο Πογκμπά δήλωσε μετά τον αγώνα: «Ο αληθινός Πογκμπά; Μόνο τα λεπτά συμμετοχής μου λείπουν. Είμαι καλά σωματικά και θέλω να επιστρέψω στην κορυφή. Πόσα θέλει ο Πολ για τη Γιουβέντους; Είμαι πεινασμένος, όπως στις πρώτες μέρες μου εδώ. Είμαι μόλις τριάντα χρονών. Θέλω να δώσω σε αυτούς τους οπαδούς τρόπαια και την επιθυμία να έρχονται εδώ στο γήπεδο».

Ο διεθνής Γάλλος έχει παίξει μόνο σε 11 αγώνες με τους “μπιανκονέρι” από τότε που ήρθε ως ελεύθερος το 2022 μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο τον κράτησε εκτός δράσης για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και τον ανάγκασε μάλιστα να υποβληθεί σε επέμβαση. Έχασε ολόκληρη την προετοιμασία της ομάδας στις ΗΠΑ φέτος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!