Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται στα γήπεδα της Ασίας για τη προσπάθεια της Εθνικής. Ωστόσο δεν ξεχνά τη νέα χρονιά που έρχεται.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται στα γήπεδα της Ασίας για τη προσπάθεια της Εθνικής. Ωστόσο δεν ξεχνά τη νέα χρονιά που έρχεται.

Συγκεκριμένα, ο forward πλέον του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στην “mozzartsport.com” και μίλησε για τις ιδιαιτερότητες της νέας χρονιάς στο Τριφύλλι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παπαπέτρου:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Ο Παναθηναϊκός ήταν ενεργός στην αγορά και έδειξε την φιλοδοξία του να επιστρέψει εκεί που ανήκει, πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Έχουμε καλή ομάδα και καλό προπονητή. Όλα δείχνουν καλά και είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν είναι απλό να πούμε ότι είμαστε διεκδικητές του τίτλου. Οι ομάδες δεν χτίζονται σε έναν χρόνο. Είναι δύσκολο να φέρεις 10-11 νέους παίκτες, να περιμένεις να βρουν χημεία άμεσα και να είναι τέλειοι με κάποιον μαγικό τρόπο.

Αυτή είναι η πρώτη μας σεζόν μαζί. Φυσικά θα θέλαμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο, αλλά πρώτα πρέπει να εστιάσουμε στο να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να χτίσουμε καλές σχέσεις. Πρώτα να επιστρέψουμε στο προσκήνιο ως ομάδα επιπέδου playoffs, FInal Four. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Βλέπουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσεις την EuroLeague, χρειάζεται και τύχη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!