Με τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στις ΗΠΑ συνεχίζεται το πρόγραμμα του Μουντομπάσκετ 2023 σήμερα, 28 Αυγούστου 2023.

Με τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στις ΗΠΑ συνεχίζεται το πρόγραμμα του Μουντομπάσκετ 2023 σήμερα, 28 Αυγούστου 2023. Η τέταρτη ημέρα της διοργάνωσης ξεκινάει στις 11.00 με δύο αναμετρήσεις (Βενεζουέλα – Πράσινο Ακρωτήρι, Κίνα – Νότιο Σουδάν) ενώ θα κλείσει με το άκρως ενδιαφέρον Βραζιλία-Ισπανία στις 16.30.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δευτέρα 28 Αυγούστου
11.00: Βενεζουέλα – Πράσινο Ακρωτήρι (6ος (F) Όμιλος, Ιαπωνία, NovaSports)
11.00: Κίνα – Νότιο Σουδάν (2ος (B) Όμιλος, Φιλιππίνες, NovaSports)
11.45: Νέα Ζηλανδία – Ιορδανία (3ος (C) Όμιλος, Φιλιππίνες, ΕΡΤ 1 & NovaSports)
12.45: Ακτή Ελεφαντοστού – Ιράν (7ος (G) Όμιλος, Ινδονησία, NovaSports)
14.30: Γεωργία – Σλοβενία (6ος (F) Όμιλος, Ιαπωνία, NovaSports)
15.00: Πουέρτο Ρίκο – Σερβία (2ος (B) Όμιλος, Φιλιππίνες, NovaSports)
15.40: Ελλάδα – ΗΠΑ (3ος (C) Όμιλος, Φιλιππίνες, ΕΡΤ 1 & NovaSports)
16.30: Βραζιλία – Ισπανία (7ος (G) Όμιλος, Ινδονησία, NovaSports)

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς άγχος για την έκπληξη κόντρα στις ΗΠΑ

Απαλλαγμένη από το άγχος, καθώς γνωρίζει ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 θα κριθεί στην αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία (30/8), θα παραταχθεί σήμερα (28/8, 15:40, ΕΡΤ 1 & NovaSports) η Εθνική Ελλάδας στο Mall of Asia στη Μανίλα, απέναντι στις ισχυρές και φαβορί για τη νίκη ΗΠΑ.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του 3ου ομίλου, μετρώντας από ένα θετικό αποτέλεσμα, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κάμπτει την αντίσταση της Ιορδανίας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και τους Αμερικάνους να δυσκολεύονται για ένα ημίχρονο απέναντι στους Νεοζηλανδούς, αλλά στη συνέχεια να «καθαρίζουν» με άνεση το ματς.

Η «γαλανόλευκη» γνωρίζει την αγωνιστική ανωτερότητα των ΗΠΑ, κάτι που επιβεβαίωσε και στο φιλικό του Αμπου Ντάμπι, αλλά είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για μία έκπληξη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!