Ο Μελέτογλου έκανε τον απολογισμό των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων, Χρήστος Μελέτογλου, μας ανέλυσε τα όσα είδε από τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τη χρονιά απόλυτα επιτυχημένη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μελέτογλου:

“ Πήγαμε καλύτερα από το περσινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πέρυσι ήμασταν με 18 αθλητές και αθλήτριες, ενώ φέτος με 22. Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν δεύτερος στο Όρεγκον, φέτος ήταν Παγκόσμιος πρωταθλητής. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν τέταρτη, φέτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης ήταν ένατος, ενώ φέτος είχαμε τον Μιχάλη Αναστασάκη που ήταν δέκατος. Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρυσι ήταν πέμπτη, φέτος είχε την ατυχία, αλλά από την άλλη είχαμε την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου που μπήκε στον ημιτελικό και τη Δήμητρα Γναφάκη που ήρθε στη Βουδαπέστη και έκανε την καλύτερη φετινή της επίδοση”.

Ο Χρήστος Μελέτογλου και συνέχισε:

“ Από εκεί και πέρα περιμέναμε κάτι καλύτερο από την Ελίνα Τζένγκο, κάτι καλύτερο από τον Εμμανουήλ Καραλή. Ήταν θέμα συγκυριών ότι δεν πέτυχαν τους στόχους τους. Η Ελίνα πριν από λίγο καιρό είχε μια μεγάλη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Κ23 που πήρε το χρυσό μετάλλιο και ο Εμμανουήλ πριν από λίγες ημέρες πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες με το 5,82 μ. που σημείωσε. Η Γκούσιν πέρυσι είχε μείνει για μια θέση εκτός τελικού και φέτος έμεινε για μια προσπάθεια”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!