Προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες της Μπάγερν Μονάχου έκανε ο Μάνουελ Νόιερ.

Προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες της Μπάγερν Μονάχου έκανε σήμερα (28/8) ο Μάνουελ Νόιερ, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν έσπασε το δεξί πόδι του κάνοντας σκι. Ο 37χρονος γκολκίπερ μπαίνει στην τελική ευθεία της επιστροφής του, αν και ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα τεθεί στη διάθεση του Τόμας Τούχελ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Βαυαροί αντικατέστησαν τον Ιανουάριο τον Μάνουελ Νόιερ με τον Γιαν Ζόμερ, τον οποίο απέκτησαν από τη Γκλάντμπαχ, αλλά στις αρχές του μήνα ο Ελβετός τερματοφύλακας παραχωρήθηκε στην Ιντερ. Έτσι, μέχρι την επιστροφή του Νόιερ, χρέη βασικού εκτελεί ο Σβεν Ουλράιχ, ενώ ως εναλλακτική λύση η Μπάγερν απέκτησε τον Ισραηλινό Ντάνιελ Πέρετζ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.