Ο Λούκα Βιλντόζα αφίχθη στη χώρα μας προκειμένου να δώσει το «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Ο Λούκα Βιλντόζα αφίχθη στη χώρα μας χθες το απόγευμα (27/08), προκειμένου να δώσει το «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας στις πρώτες του δηλώσεις τον ενθουσιασμό του για ό,τι ακολουθεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Περίμενα αυτήν την στιγμή πολύ καιρό. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στη δουλειά, να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και να δούμε τι μας επιφυλάσσει η νέα σεζόν», είπε αρχικά στην κάμερα του paobc.gr και συνέχισε αναφερόμενος στο τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον Παναθηναϊκό τη νέα χρονιά: «Είμαστε πολλοί νέοι παίκτες στο ρόστερ, οπότε πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα και να βρούμε χημεία. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε καλές μονάδες, οπότε πιστεύω πως μπορούμε να το φτιάξουμε. Όπως είπα και πριν, είμαι πολύ ενθουσιασμένος!»

Τέλος, ο 28χρονος Αργεντίνος σε ερώτηση για τις προσδοκίες του σχετικά με τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά και το τι θα δουν από εκείνον, απάντησε: «Ξέρω ότι θα δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα, οπότε μπορώ να τους… προσφέρω αυτό! Δεν μπορώ να δεσμευτώ πως θα παίζω καλά σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά σίγουρα θα δίνω το 100% σε όλα και θα προπονούμαι σκληρά. Θα δίνω τα πάντα για να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώνομαι σε κάθε φάση της σεζόν. Ελπίζω να το απολαύσουν!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!