Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι ο Ντάργουιν Νούνιεζ ήταν απογοητευμένος που δεν ξεκίνησε βασικός στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Νιούκαστλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι ο Ντάργουιν Νούνιεζ ήταν απογοητευμένος που δεν ξεκίνησε βασικός στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Νιούκαστλ την Κυριακή.

Η Λίβερπουλ με το 0-0 πέτυχε μια εκπληκτική νίκη με 2-1 στην έδρα της Νιούκαστλ χάρη σε ένα διπλό του Ντάργουιν Νούνιεζ στις καθυστερήσεις. Ο Ουρουγουανός επιθετικός ξεκίνησε τον αγώνα από τον πάγκο, αλλά μπήκε για να σώσει την ομάδα του με την ισοφάριση και το γκολ της ανατροπής στο 93ο λεπτό. Μετά τον αγώνα, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, παραδέχτηκε ότι ο παίκτης του δεν ήταν ευχαριστημένος με το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός.

«Καταλαβαίνω την ερώτηση, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι ευχαριστημένος», δήλωσε ο Κλοπ όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Νούνιεζ ξεκίνησε και τα τρία πρώτα παιχνίδια της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα από τον πάγκο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θα παίξει, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Τους χρειαζόμαστε όλους. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να παίξουμε. Πρόκειται για μια νέα ομάδα με νέους παίκτες-κλειδιά. Χρειάζεται χρόνο. Σκοράρει δύο γκολ και δεν μπορεί να βγάλει το χαμόγελο από το πρόσωπό του. Για την ομάδα, ήταν εξαιρετικά σημαντικό. Χρειάζονται αυτά τα πράγματα και για τον ίδιο».

Η Λίβερπουλ έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Άντονι Γκόρντον στο 25ο λεπτό και χρειάστηκε να παίξει με 10 παίκτες για πάνω από μία ώρα μετά την αποβολή του Βίρτζιλ φαν Ντάικ για φάουλ στον Αλεξάντερ Ίσακ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!