Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ιτούδης στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τις ΗΠΑ, τις χαρακτήρισε φαβορί για το χρυσό μετάλλιο αλλά και ότι είναι τελικός η αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ιτούδης στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τις ΗΠΑ, τις χαρακτήρισε φαβορί αλλά και ότι είναι τελικός η αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία.

Αναμενόμενη ήταν η ήττα της εθνικής από τις ΗΠΑ, που κατά τον Ιτούδη, είναι το νούμερο ένα φαβορί για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Για την αναμέτρηση με τις ΗΠΑ ανέφερε:  «Κατ’ εμέ είναι το φαβορί. Είδαμε με τα μάτια μας μία πολύ καλή ομάδα. Που σεβάστηκε το παιχνίδι, σεβάστηκε τον αντίπαλο και με το ταλέντο της έφθασε στη νίκη. Σούταρε καταπληκτικά, με πολύ καλά ποσοστά, πήρε τα ριμπάουντ και έδειξε την αξία της».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Eίχαμε καλές στιγμές, αλλά γενικά δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Ξεκινήσαμε δυναμικά, αλλά είμασταν άστοχοι και χάσαμε τα ριμπάουντ».

Για την αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Ζηλανδία: «Τελικός και για εμάς, αλλά και για τη Νέα Ζηλανδία», είπε ορθά και κοφτά καταλήγοντας πως «αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για να κερδίσουμε και να προκριθούμε πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα». Ποια είναι αυτά; «Να αγωνιστούμε πιο σκληρά. Πιο δυναμικά! Να προστατεύσουμε τη ρακέτα μας και να είμαστε σοβαροί στην επίθεση. Να κυνηγήσουμε και τα επιθετικά ριμπάουντ».  ιτούδης

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!