Η Λίβερπουλ πέτυχε μία σπουδαία ανατροπή κόντρα στη Νιούκαστλ και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από ευτυχισμένος.

Η Λίβερπουλ πέτυχε μία σπουδαία ανατροπή κόντρα στη Νιούκαστλ και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από ευτυχισμένος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, δεχτήκαμε γκολ, έπειτα πήραμε κόκκινη κάρτα. Έπειτα παίξαμε καλύτερα. Αυτό που έγινε ήταν πιο δύσκολο και από το ματς με την Μπαρτσελόνα πριν μερικά χρόνια.

Το πιστεύαμε στο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια είπαν στους παίκτες μου ότι αν μπορούσαμε να κάνουμε την ανατροπή, θα το λέμε στα εγγόνια μας και εγώ θα δω τα δικά μου σε 10 ημέρες οπότε θα τους πω την ιστορία. Θεέ μου, πόσο το απόλαυσα αυτό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, δεχτήκαμε γκολ, έπειτα πήραμε κόκκινη κάρτα. Έπειτα παίξαμε καλύτερα. Αυτό που έγινε ήταν πιο δύσκολο και από το ματς με την Μπαρτσελόνα πριν μερικά χρόνια.

Το πιστεύαμε στο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια είπαν στους παίκτες μου ότι αν μπορούσαμε να κάνουμε την ανατροπή, θα το λέμε στα εγγόνια μας και εγώ θα δω τα δικά μου σε 10 ημέρες οπότε θα τους πω την ιστορία. Θεέ μου, πόσο το απόλαυσα αυτό».

Για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Φαν Ντάικ:

«Δεν υπάρχει ενεργή επαφή από τον Βίρτζιλ».

Για τον χρόνο συμμετοχής του Νούνιες:

«Δεν είναι χαρούμενος που δεν παίζει βασικός. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν. Χρειάζεται να βρούμε μία διάταξη, έπειτα θα δίνουμε ματς κάθε τρεις ημέρες και θα παίζει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!