Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κλείσει τα μεταγραφικά της ζητήματα και ο Έρικ τεν Χαγκ έχει ζητήσει παίκτη της Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κλείσει τα μεταγραφικά της ζητήματα και ο Έρικ τεν Χαγκ έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ, καθώς βλέπει πως εκεί χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του.

Στην διοίκηση των “κόκκινων διαβόλων” είναι έτοιμοι να κάνουν το χατίρι στον Ολλανδό τεχνικό και… έχει γίνει ήδη επαφή με τον πρωταρχικό στόχο που δεν είναι άλλος από τον Μαρκ Κουκουρέγια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο έμπειρος μπακ της Τσέλσι είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με τον Fabrizio Romano έχει ήδη γίνει κρούση στην Τσέλσι! Οι κόκκινοι διάβολοι μίλησαν με τους Λονδρέζους και εξέφρασαν την επιθυμία τους για τον δανεισμό του Κουκουρέγια. Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη προσφορά.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ βλέπει πως στο Ολντ Τράφορντ θα έχει φανέλα βασικού και για αυτό καλοβλέπει την πρόταση της Γιουνάιτεντ. Πάντως η Μάντσεστερ δεν είναι διατεθειμένη να δώσει κάποιο ποσό στην Τσέλσι και συζητάει μόνο για τον δανεισμό του, έχοντας και άλλες εναλλακτικές στην λίστα της!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!