Για το κατά πόσο είναι πιθανό να επιστρέψει ο Νικ Καλάθης στη ελληνικά παρκέ το επόμενο διάστημα μίλησε ο Τόλης Κοτζιάς.

Για το κατά πόσο είναι πιθανό να επιστρέψει ο Νικ Καλάθης στη ελληνικά παρκέ το επόμενο διάστημα μίλησε στην ιστοσελίδα «betcosmos.com» ο Τόλης Κοτζιάς.

«Καλάθης πού θα πάει; Τον βλέπεις στα μέρη μας;», ρώτησε ένας αναγνώστης. Από την πλευρά του ο Τόλης Κοτζιάς απάντησε για το αν ο Έλληνας ποιντ γκαρντ να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό είτε του Παναθηναϊκού, είτε του Ολυμπιακού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ωραία ερώτηση. Παναθηναϊκό όχι. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοιο παίκτη, θέλουν όμως άλλες ομάδες της EuroLeague», ανέφερε ο Κοτζιάς αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Καλάθης δεν… χωράει στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε πως μετά τον τραυματισμό του Ραούλ Νέτο, τα δεδομένα στην περιφέρεια της Φενέρμπαχτσε αλλάζουν σημαντικά και ο Καλάθης εν τέλει μπορεί να αλλάξει… πορεία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!