Ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε δηλώσεις για το αυριανό ματς.

Ο Δημήτρης Ιτούδης και η Εθνική μας ομάδα προετοιμάζονται για το αυριανό παιχνίδι με τις ΗΠΑ (28/8, 15:40).

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής έκανε δηλώσεις για το αυριανό ματς. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αλλά και στο γεγονός πως η ομάδα πρέπει να κερδίσει πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς Ιτούδης:

«Αν ήξερα τι θα κάνουμε θα καθόμουν στην Ελλάδα… Έχουμε διάθεση. Έχουμε καλή αποκατάσταση. Βάλαμε κάποια στοιχεία στο αγωνιστικό μας πλάνο για αύριο. Οι ΗΠΑ είναι ένα από τα φαβορί. Παίζουν πολύ καλά. Χθες ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία. Το ξεκίνημα βρήκε τους Αμερικάνους να συνειδητοποιούν πως αν μπεις χαλαρά σε κάθε παιχνίδι θα το πληρώσεις.

Για τη Νέα Ζηλανδία ο Ιτούδης είπε:

Η Νέα Ζηλανδία δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Είναι όλοι συγκεντρωμένοι σε αυτό. Έπρεπε οι ΗΠΑ να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν. Οι ΗΠΑ είναι πολύ αθλητική ομάδα. Μπορεί να τρέξει και να σκοράρει στον πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα αιφνιδιασμό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όσο περνά το τουρνουά θα φτιάχνονται κάποια πράγματα στην ομάδα μας. Αυτή ήταν η λογική των δυνατών φιλικών που δώσαμε, όλες οι ομάδες αυτές θα πάνε μακριά στο τουρνουά, έτσι πιστεύω. Το παιχνίδι με την Ιορδανία είναι διαφορετικής φύσης σε σχέση με τις ΗΠΑ. Ο Παπαπέτρου μπορεί να μπήκε αργά στο ματς αλλά είχε ουσιαστική προσφορά, όπως και ο Χατζηδάκης σε 8:40.

Για τη διαφορά δυναμικότητας με Ιορδανία:

Δεν συγκρίνονται όμως τα ματς με ΗΠΑ και Ιορδανία. Με την Ιορδανία οφείλεις να κερδίσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεκινάς ένα παιχνίδι με τις ΗΠΑ για να χάσεις και να παραδοθείς. Εμείς θέλουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Αναμφίβολα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, αλλά θέλουμε σίγουρα να κερδίσουμε πράγματα από αυτό το παιχνίδι.

Δεν ξέρω αν ονομάζονται αλχημείες οι δοκιμές παικτών σε άλλες θέσεις, αλλά αυτό είναι το ρόστερ μας. Προφανώς δεν γίνεται να τεντώσουμε τον Μωραΐτη για να γίνει 4άρι. Έχουμε δει τι λειτούργησε και τι ήταν πιο αποδοτικό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε διαχείριση και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σκεπτόμενοι και το επόμενο με τη Νέα Ζηλανδία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!