Ο Νίκος Γκάλης αποθέωσε τους Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη για τις διακρίσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Ο Νίκος Γκάλης αποθέωσε τους Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη για τις διακρίσεις του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Συγκεκριμένα, με ένα όμορφο post στο facebook ο θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ είπε στον Τεντόγλου και την Ντρισμπιώτη ότι με τις επιτυχίες τους ενέπνευσαν τον κόσμο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως οι Μίλτος Τεντόγλου (μήκος) και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (35 χιλιόμετρα βάδην) κατέκτησαν χρυσό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γκάλης:

“Πολλά συγχαρητήρια και στους δυο σας Μίλτο Τεντόγλου & Αντιγονη Ντρισμπιωτη. Η προσπάθεια και οι διακρίσεις σας εμπνέουν κάθε νέο άνθρωπο, να εργαστεί σκληρά και να κυνηγήσει τους στόχους του, όπως συμβαίνει στον αθλητισμό.

Μπράβο στους προπονητές και όλους τους αθλητές/αθλήτριες της αποστολής”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!