Ο έμπειρος ρεπόρτερ και σχολιαστής του δικτύου FΟΧ Sports, Κρις Μπρούσαρντ, μίλησε για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ και σχολιαστής του δικτύου FΟΧ Sports, Κρις Μπρούσαρντ, μίλησε για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα πρέπει να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τους Μιλγουόκι Μπακς το επόμενο διάστημα. Ακόμη και αν κερδίσουν ακόμη ένα πρωτάθλημα, οι επιλογές θα παραμείνουν ανοικτές. Κανείς δεν θα τον… σκοτώσει αν φύγει από εκεί με ένα πρωτάθλημα», ανέφερε ο Μπρούσαρντ χαρακτηριστικά.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλω να είμαι 20 χρόνια στην ίδια ομάδα και να μην κερδίσω άλλο τίτλο»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους New York Times. Ο ίδιος αναφέρθηκε κυρίως στη νέα σεζόν που έρχεται με τους Milwaukee Bucks.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν θα υπογράψει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου εάν τα «Ελάφια» δεν κατακτήσουν κάποιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Το πραγματικό ερώτημα δεν θα είναι φέτος – αριθμητικά δεν έχει νόημα (σσ. σε λίγες εβδομάδες θα είναι eligible για τριετή επέκταση ύψους 173 εκατομμυρίων δολαρίων). Το επόμενο καλοκαίρι θα ήταν πιο λογικό και για τα δύο μέρη. Ακόμα και τότε, δεν ξέρω. Δεν θα είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αν δεν ξέρω ότι όλοι είναι στην ίδια σελίδα, όλοι πηγαίνουν για ένα πρωτάθλημα, όλοι θα θυσιάσουν χρόνο μακριά από την οικογένειά τους, όπως εγώ. Και αν δεν το νιώθω αυτό, δεν υπογράφω.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από το 2020 έως το 2023, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχω κάνει ένα μεγάλο άλμα μέσα στο γήπεδο, αλλά εγώ νομίζω ότι έχω κάνει 10 φορές αυτό άλμα εκτός γηπέδου. Τα έδωσα όλα.

Νομίζω πως όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα ήταν το καλύτερο συναίσθημα που έχω αισθανθεί ποτέ στο μπάσκετ.

Πρέπει να δεις πως θα διαμορφωθούν οι δυναμικές. Πώς θα είναι ο προπονητής; Πώς θα είμαστε μαζί; Στο τέλος της ημέρας, νιώθω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου γνωρίζουν και η ομάδα ξέρει ότι θέλω να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Όσο είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος σε αυτό και μου το δείχνεις και πάμε μαζί για να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα, είμαι υπέρ αυτού.

Αυτή είναι η ομάδα μου και θα είναι για πάντα η ομάδα μου. Δεν ξεχνώ τους ανθρώπους που ήταν εκεί για μένα και μου επέτρεψαν να γίνω σπουδαίος και να δείξω ποιος είμαι στον κόσμο. Πρέπει όμως να κερδίσουμε άλλο ένα (σσ. πρωτάθλημα).

Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος έρχεται πρώτη. Δεν θέλω να είμαι 20 χρόνια στην ίδια ομάδα και να μην κερδίσω άλλο πρωτάθλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!