Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το Αυστραλία-Γερμανία με φόντο τη πρώτη θέση του 5ου ομίλου.

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το Αυστραλία-Γερμανία με φόντο τη πρώτη θέση του 5ου ομίλου. Νικητές στο νήμα ήταν οι Γερμανοί που έκαναν έτσι το 2/2.

Έστω και χωρίς τον Φραντς Βάγκνερ (σ.σ. ο άσος των Ορλάντο Μάτζικ έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν χρησιμοποιήθηκε), τα «πάντσερ» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κυρίως χάρη στους Ντένις Σρέντερ και Μαόντο Λο που βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα. Ο γκαρντ των Τορόντο Ράπτορς είχε απολογισμό 30 πόντους (5/10 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 5/5 βολές) και 8 ασίστ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παράλληλα, ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο πρόσθεσε 20 πόντους. Από την άλλη μεριά, βιολιά στην επίθεση των Αυστραλών ήταν οι Πάτι Μιλς (21 πόντοι) και Τζος Γκίντι (17).

Ο Λο «έγραψε» με λέι απ το 85-82, δύο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα. Στη συνέχεια ο Γκίντι επιχείρησε -ανεπιτυχώς- με τρίποντο από το κέντρο να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση. Ταυτόχρονα, οι Αυστραλοί διαμαρτύρονται γι’ αυτή τη φάση, θεωρώντας ότι έγινε φάουλ στο σουτ του άσου των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Τα δεκάλεπτα: 25-24, 44-49, 66-62, 82-85.

Διαιτητές: Κάλιο (Καναδάς), Μπερνς (ΗΠΑ), Μπερμούντες (Μεξικό)

Οι συνθέσεις:

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μπράιαν Γκουρτζιάν): Θάιμπουλ 2, Γκίντι 17, Μιλς 21 (3), Γκριν 6 (2), Ινγκλς 5, Κουκς 9, Έξουμ 9 (1), Γουάιτ, Κέι 5 (1), Ριθ 8 (2).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γκόρντον Χέρμπερτ): Μπονγκά 9 (1), Λο 20 (4), Γκιφάι 2, Φόιγκτμαν 7 (1), Τάις 9, Μόριτς Βάγκνερ 4, Σρέντερ 30 (5), Χόλατς, Τίμαν 2, Ομπστ 2.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!