Τεράστια απώλεια για την Βραζιλία ο Ραούλ Νέτο, καθώς τα χειρότερα νέα επιβεβαιώθηκαν ενώ κινδυνεύει να χάσει και μεγάλο μέρος της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βλέπαμε με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ.

Οι αρχικοί φόβοι για τον τραυματισμό του Ραούλ Νέτο στην πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, απέναντι στο Ιράν, επιβεβαιώθηκαν, με τον πρώην ΝΒΑer και νεοαποκτηθέντα γκαρντ της Φενερμπαχτσέ να τίθεται εκτός από το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 31χρονος υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί πόδι και εκτός από το Μουντμπάσκετ κινδυνεύει να απουσιάσει από το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Ο τραυματισμός του Νέτο έχει αντίκτυπο και στην υπόθεση του Νικ Καλάθη στη Φενέρ, καθώς ο ομογενής γκαρντ δεν υπολογιζόταν από τον Δημήτρη Ιτούδη για τη νέα σεζόν, αλλά πλέον απέκτησε ελπίδες παραμονής στην τουρκική ομάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο