Ο αστέρας της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Μίλερ, αναφέρθηκε στο ζήτημα του GOAT και εξήγησε ποιον θεωρεί ως τον καλύτερο όλων των εποχών.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει γράψει -και συνεχίζει να γράφει- τη δική του ιστορία στον χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Πολλοί πίστεψαν όταν άκουσαν ότι ο Αργεντινός θα συνέχιζε την καριέρα του στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι θα ήταν πιο… χαλαρός. Αλλά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Τόμας Μίλερ

Ο Λατίνος στράικερ έχει δείξει από την πρώτη ημέρα ότι κάνει τη διαφορά για την ομάδα του. Άλλωστε τα γκολ και οι ασίστ που έχει δώσει ήταν σημαντικά για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν που ήταν το League Cup.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Λιονέλ Μέσι για τον Τόμας Μίλερ είναι ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει. Ο σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου διάλεξε τον Λατίνο σε σύγκριση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εξήγησε τους λόγους που το έκανε αυτό:

«Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πραγματικός GOAT του ποδοσφαίρου. Και αυτό, γιατί κάνει τον κόσμο να σκεφτεί: “Πάω στο γήπεδο να δω θέαμα και την κλάση του”. Επίσης, είναι πολύ αποτελεσματικός στο να σκοράρει τέρματα, να κάνει καλύτερους τους δίπλα του, να καταρρίπτει ρεκόρ και γενικότερα να σηκώνει κούπες.

Ωστόσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σπουδαίος και ένας μεγάλος παίκτης. Ένας σχεδόν ισάξιος αντίπαλος του Μέσι και αυτό για δύο λόγους: πρώτον λόγω των γκολ του και δεύτερον λόγω των τίτλων του. Αλλά ο Μέσι παραμένει καλύτερος, γιατί είναι πιο τεχνίτης από εκείνον», τα λόγια του Τόμας Μίλερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!