Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (26/8) η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League - ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στη «μάχη»

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (26/8) η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, μάλιστα, τα ματς κόντρα σε Πανσερραϊκό και Βόλο, αντίστοιχα, σηματοδοτούν την πρώτη τους εμφάνιση στο φετινό «μαραθώνιο».

Η νταμπλούχος ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Αντβέρπ και την προσπάθειά της να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στο Βέλγιο, υποδέχεται στην OPAP Arena τον Πανσερραϊκό. Δεδομένα ο Ματίας Αλμέιδα θα προφυλάξει παίκτες ενόψει του επαναληπτικού που μπορεί να στείλει την ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Champions League. Από την άλλη, μετά τη «σκληρή» ήττα στον Πειραιά, ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι, ευελπιστώντας σε ανάλογη εμφάνιση με καλύτερο αποτέλεσμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Περιμένοντας τον επαναληπτικό με την Μπράγκα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως κι ο Αλμέιδα, θα παρατάξει ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στους Πορτογάλους μιας και την Τρίτη κρίνονται πολλά περισσότερα από μία πρόκριση. Οι Θεσσαλοί, από την πλευρά τους, έσωσαν στην πρεμιέρα το βαθμό με τη Λαμία, και πηγαίνουν στη Λεωφόρο για την έκπληξη. Στο άλλο ματς του Σαββάτου (26/8), ο Αστέρας θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΟΦΗ, τον οποίο οι Αρκάδες περιμένουν στην Τρίπολη, έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί του Άρη.

Super League, 2η αγωνιστική

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

20:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
20:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος
21:30 OPAP Arena, ΑΕΚ – Πανσερραϊκός

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

19:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Αρης
21:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Κηφισιά
21:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!