Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε χθες βράδυ την απόκτηση του Χοακίν Κορέα με τη μορφή του δανεισμού από την Ίντερ και οψιόν αγοράς.

Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε χθες βράδυ την απόκτηση του Χοακίν Κορέα με τη μορφή του δανεισμού από την Ίντερ και οψιόν αγοράς. Ο Αργεντινός επιθετικός εντάχθηκε τον Αύγουστο του 2021 στο δυναμικό των «νερατζούρι», προερχόμενος από τη Λάτσιο, με μονοετή δανεισμό και υποχρέωση αγοράς.

Βοήθησε και τις δύο ομάδες να κατακτήσουν το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Ιταλίας, ενώ με την Ίντερ έφτασε πέρυσι ως τον τελικό του Champions League, όπου η ομάδα του Μιλάνου ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι. Όμως, θεωρήθηκε… περιττός στην Ίντερ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με προορισμό τη Μασσαλία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μαρσέιγ δεν δημοσιοποίησε το ύψος της οψιόν αγοράς που θα πρέπει να καταβάλει για την απόκτησή του 29χρονου άσου, αλλά αυτό εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με πηγή εντός της Μαρσέιγ, ο Κορέα επελέγη για την ικανότητά του να αγωνίζεται τόσο στην αριστερή πλευρά, όσο και στις δύο θέσεις των επιθετικών στο 4-4-2 του Ισπανού προπονητή της Ολιμπίκ, Μαρθελίνο. Ο Κορέα έχει 19 συμμετοχές στην εθνική Αργεντινής, ενώ θα παρουσιαστεί σήμερα στο «Βελοντρόμ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!