Ο παλαίμαχος γκαρντ/φόργουορντ και 9 φορές All-Star, Τζορτζ Γκέρβιν, εξέφρασε την άποψή του για τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Κόμπε Μπράιαντ.

Ο παλαίμαχος γκαρντ/φόργουορντ και 9 φορές All-Star, Τζορτζ Γκέρβιν, μίλησε στο podcast του Μάικλ Κούπερ και εξέφρασε την άποψή του για τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Κόμπε Μπράιαντ.

«Είναι μ@λ@κ@ς ο Τζόρνταν», είπε χωρίς να αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια… αμφισβήτησης ο θρύλος των Σαν Αντόνιο Σπερς όταν ρωτήθηκε για τον σταρ των Σικάγο Μπουλς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες την αγωνιστική περίοδο 1985-86, δηλαδή τη σεζόν που ο “Air” έμεινε εκτός δράσης για 64 ματς λόγω του κατάγματος που είχε υποστεί στο πόδι.

Αντιθέτως, όταν ρωτήθηκε για τον Κόμπε Μπράιαντ, ο Γκέρβιν που αναδείχθηκε τέσσερις φορές στην καριέρα του πρώτος σκόρερ στο NBA, τόνισε:

«Clutch. Ήταν ο Mr. Clutch».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!