Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, λέει ότι αν ο Ιβάν Τόνεϊ πωληθεί θα είναι για «πολύ, πολύ μεγάλη τιμή».

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, λέει ότι αν ο Ιβάν Τόνεϊ πωληθεί θα είναι για «πολύ, πολύ μεγάλη τιμή», αλλά παραδέχεται ότι οι «μέλισσες» εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την πώλησή του.

Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ έχει ενταχθεί σε ένα από τα κορυφαία παγκόσμια πρακτορεία, το CAA Stellar, το οποίο βοήθησε στη διευκόλυνση της μετακίνησης του Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα στη Μάντσεστερ Σίτι και της μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ, που τότε είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ, στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο επιθετικός έχει συνδεθεί με την Άρσεναλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, αλλά αν ο Τόνεϊ, του οποίου το συμβόλαιο στην Μπρέντφορντ λήγει το 2025, φύγει, ο μάνατζερ Φρανκ λέει ότι δεν θα κοστίσει φθηνά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εν όψει της αναμέτρησης της ομάδας του με την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο, ο Φρανκ δήλωσε: «Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και έχω πει πως υπάρχουν ίσως έξι σύλλογοι ή λιγότεροι σύλλογοι που δεν είναι σύλλογοι που πουλάνε και πως εμείς είμαστε ένας σύλλογος πουλάμε αλλά για την σωστή τιμή. Σε αυτή την τρέχουσα στιγμή, μιλάμε για μια πολύ, πολύ, πολύ μεγάλη τιμή.

«Νομίζω ότι ισχύει και για τους δύο πως θέλουμε μία μεγάλη μεταγραφή. Κάναμε πολλά γι’ αυτόν [τον Τόνεϊ] και αυτός έκανε πολλά για εμάς. Νομίζω ότι ήταν μια φανταστική συνεργασία και εξακολουθεί να είναι έτσι. Απ’ όσο γνωρίζω, εξακολουθεί να είναι παίκτης της Μπρέντφορντ και περιμένω να παίξει για εμάς τον Ιανουάριο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!