Η Ρόμα συνεχίζει την μεταγραφική της… αντεπίθεση και αποκτά τον Σαρντάρ Αζμνούν κατόπιν... παραγγελίας του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Ρόμα συνεχίζει την μεταγραφική της… αντεπίθεση και σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, έχει έρθει πλέον σε οριστική συμφωνία με τον Σαρντάρ Αζμνούν κατόπιν… παραγγελίας του Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι Ρωμαίοι θα κάνουν χρήση της ρήτρας των 12 εκατ. ευρώ που έχει θέσει η Λεβερκούζεν και όλα δείχνουν πως ο έμπειρος άσος… θα αγωνίζεται στο Ολίμπικο από την νέα σεζόν. Ο 28χρονος επιθετικός ήταν η πρώτη επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο για το κέντρο της επίθεσης και ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε προσωπικά το ζήτημα της μεταγραφής του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Special One τον έπεισε πως η Ρόμα είναι η ιδανική ομάδα για να συνεχίσει την Καριέρα του, ενώ ο ίδιος είχε προτάσεις από την Φούλαμ και από άλλες ομάδες της Premier League.

O Αζμούν θα βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στη Ρώμη και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Ρόμα! Μάλιστα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα της ομάδας, μαζί με τον Μπελότι!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!