Ο Γερμανός προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Τούχελ, επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο Μπενζαμέν Παβάρ του ζήτησε να φύγει από το σύλλογο της Βαυαρίας, έχοντας ήδη συμφωνήσει με την Ίντερ.

Ο Γερμανός προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Τούχελ, επιβεβαίωσε σήμερα (25/8) ότι ο Μπενζαμέν Παβάρ του ζήτησε να φύγει από το σύλλογο της Βαυαρίας, έχοντας ήδη συμφωνήσει με την Ίντερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Παβάρ ζήτησε μεταγραφή, αλλά πρέπει να υπάρξει μια αποδεκτή πρόταση και ένας αντικαταστάτης στην ομάδα. Η απόφασή του ήρθε αργά, κάτι που δυσκολεύει τα πράγματα. Αλλά δεν αντιμετωπίζω λάθος το αίτημά του, είναι ένας παίκτης που έχει τη μεγαλύτερη εκτίμηση του συλλόγου, παίζει σε πολύ υψηλό και σταθερό επίπεδο», είπε ο προπονητής.

Ο 27χρονος Γάλλος διεθνής αμυντικός έφτασε στους Βαυαρούς από τη Στουτγάρδη το 2019, έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο