Ο Γερμανός προπονητής της Μπενφίκα Ρόγκερ Σμιντ, έδωσε την δική του εξήγηση, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (26/8) εκτός έδρας αγώνα με τη Ζιλ Βισέντε, όταν ρωτήθηκε εάν αισθάνεται τύψεις για δημόσια κριτική στον Βλαχοδήμο.

«Ο Βλαχοδήμος; Προσπαθώ πάντα να είμαι ειλικρινής». Ο Γερμανός προπονητής της Μπενφίκα Ρόγκερ Σμιντ, έδωσε την δική του εξήγηση, μιλώντας σήμερα (25/8) σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (26/8) εκτός έδρας αγώνα με τη Ζιλ Βισέντε, όταν ρωτήθηκε εάν αισθάνεται τύψεις για δημόσια κριτική στον Βλαχοδήμο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μία κριτiκή που δημιούργησε τάσεις…φυγής στον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα της Μπενφίκα: «Πάντα προσπαθώ να είμαι ειλικρινής κατά τη γνώμη μου. Δεν ήταν η καλύτερη του εμφάνιση. Δεν έχει σημασία αν είναι τερματοφύλακας, αμυντικός ή μέσος. Επικρίνω μόνο τη συμπεριφορά του στο γήπεδο. Μερικές φορές επικρίνω την ομάδα και, εδώ κι εκεί, ένας παίκτης. Είμαστε στη Μπενφίκα και είμαστε σε επαγγελματικό επίπεδο. Όλοι οι παίκτες ξέρουν ότι πρέπει να είναι στην κορυφή για να παίξουν. Ήμασταν πρωταθλητές πέρυσι, αλλά δεν έχουμε μπόνους. Εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Αυτή είναι η στάση και το στυλ μου, να είμαι ειλικρινής για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε», είπε ο Γερμανός προπονητής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!