Εμφανώς συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Ρασβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις αμέσως μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χαρτς με 2-1.

Εμφανώς συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Ρασβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις αμέσως μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χαρτς με 2-1.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα πρέπει να δείξει ταπεινότητα στέλνοντας έτσι μήνυμα ενόψει της ρεβάνς στη Τούμπα.

Δείτε τα όσα είπε ο Λουτσέσκου στη Συνέντευξη Τύπου:

Ήταν ακριβώς όμως το περιμέναμε το παιχνίδι. Απαντήσαμε καλά σε όλα σχεδόν σε τέλειο βαθμό, ανταποκριθήκαμε καλά και φύγαμε από το γήπεδο με μια σημαντική νίκη αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ματς.

Πρέπει να έχουμε ταπεινότητα, το ίδιο πνεύμα, την ίδια αγωνιστικότητα και στην Θεσσαλονίκη για να έχει σημασία αυτή η νίκη. Στους τρεις γύρους των προκριματικών αντιμετωπίσαμε τρεις εντελώς διαφορετικές ομάδες. Η Χαρτς έχει αυτό το στιλ με τις μεγάλες μπαλιές και την εκμετάλλευση των δεύτερων ευκαιριών από αυτές τις μεγάλες φάσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Πήγε το παιχνίδι στα σωματικά προσόντα και στην δύναμη αλλά ήμασταν καλοί και ελέγξαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δείξαμε μια καλή ανταπόκριση. Αν για κάτι δεν είμαι ικανοποιημένος, είναι γιατί δεν κρατήσαμε την μπάλα όσο θα θέλαμε”.

Η αντίδραση και η παρουσία της ομάδας ήταν σχεδόν τέλεια. Δεν είμαι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος, απλά θα ήθελα να έχουμε λίγο παραπάνω. Απλά θα ήμουν πολύ πιο ικανοποιημένος αν κρατούσαμε την μπάλα λίγο περισσότερο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε σε όλα και να πάρουμε ό,τι μας δίνει ο αντίπαλος.

Πάντα ανησυχώ για το επόμενο παιχνίδι, για το πως θα είναι πνευματικά οι παίκτες, ανησυχώ γιατί στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι σωστός σε όλα και να έχεις τεράστιο ποσοστό συγκέντρωσης. Περιμένω από τον κόσμο μας στο δεύτερο παιχνίδι να μας δώσει αυτή την σημαντική ενέργεια.

Αυτό που με απασχολεί πλέον είναι το επόμενο ματς. Δεν με απασχολεί ούτε με προβληματίζει η συμπεριφορά των φιλάθλων μας, ίσα ίσα που ανυπομονούμε γι΄ αυτό και περιμένουμε να μας δώσουν αθλητική επιθετικότητα και εξτρά κίνητρο για να πάμε παρακάτω”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!