Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ετοιμάζεται να αναλάβει την εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, της οποίας θα ηγηθεί τουλάχιστον μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο ΗΠΑ-Μεξικού-Καναδά το 2026.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ετοιμάζεται να αναλάβει την εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, της οποίας θα ηγηθεί τουλάχιστον μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο ΗΠΑ-Μεξικού-Καναδά το 2026.

Θέμα ημερών, όπως αναφέρει σήμερα η ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», είναι η ανακοίνωση της συνεργασίας. Από την οποία ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας θα λαμβάνει περίπου 25-30 εκατομμύρια το χρόνο.

Από τη Σαουδική Αραβία λένε ότι υπήρχε επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές από τον περασμένο Ιούνιο. Οι Άραβες πιέζουν να κλείσει το συντομότερο δυνατό η συμφωνία. Για να έχουν ήδη στον πάγκο τον Ρομπέρτο Μαντσίνι για τον φιλικό αγώνα της 8ης Σεπτεμβρίου με την Κόστα Ρίκα που θα διεξαχθεί στο Νιούκαστλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο είναι τα ασιατικά προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, ο μεγάλος στόχος της εθνικής ομάδας. Και μετά τον Ιανουάριο, το Κύπελλο Ασίας, το οποίο οι Σαουδάραβες έχουν ήδη κατακτήσει στο παρελθόν τρεις φορές, τελευταία το 1996.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Γκαμπριέλε Γκραβίνα δήλωσε σχετικά: «Ο Ρομπέρτο δεν μου είπε ποτέ ότι ήθελε να φύγει. Ήταν ένα μπουλόνι από την ομάδα. Έμαθα για την παραίτησή του για πρώτη φορά από τη σύζυγό του, Σίλβια Φορτίνι, η οποία είναι δικηγόρος του. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές σχέσεις, θα εκτιμούσα περισσότερο αν ο Μαντσίνι είχε εκφράσει τη θέλησή του κοιτώντας με στα μάτια».

Η ομοσπονδία, με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την ημερομηνία παρουσίασης του νέου προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι:«Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 11 (σ.σ: 12 ώρα Ελλάδας), στο Coverciano, θα παρουσιαστεί ο προπονητής της εθνικής ομάδας Λουτσιάνο Σπαλέτι στα ΜΜΕ».

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί η αποστολή για τους προκριματικούς αγώνες του EURO 2024 με τη Βόρεια Μακεδονία (9 Σεπτεμβρίου στα Σκόπια) και την Ουκρανία (12 Σεπτεμβρίου στο Μιλάνο).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!