Άσφαιρος ο Μέσι αλλά με τις δύο ασίστ του η Ίντερ Μαϊάμι προκρίθηκε στον τελικό U.S. Open Cup όπου είναι προγραμματισμένος για τις 27 Σεπτεμβρίου.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να μην σκόραρε, αλλά έδωσε δύο ασίστ και η Ίντερ Μαϊάμι εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του U.S. Open Cup, επικρατώντας με 5-4 στα πέναλτι (κ.α. 2-2, παρ. 3-3) της FC Σινσινάτι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η FC Σινσινάτι προηγήθηκε στο 18΄ με τον Ακόστα, ενώ στο 53΄ ο Βάσκετ έκανε το 2-0. Η… παρέα του Μέσι μείωσε σε 2-1 με τέρμα του Καμπάνα στο 68΄, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 2-2 στις καθυστερήσεις (90+7΄).
Ο αγώνας πήγε στην παράταση και εκεί ο Μαρτίνες (93΄) έδωσε το προβάδισμα στην Ίντερ Μαϊάμι, για ισοφαρίσει σε 3-3 ο Κούμπο στο 114΄.
Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 27 Σεπτεμβρίου και η Ίντερ Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει τους Χιούστον Ντάιναμο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!