Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τις πυρκαγιές που συγκλονίζουν την Ελλάδα στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τις πυρκαγιές που συγκλονίζουν την Ελλάδα και σε ερώτηση που του έγινε στην συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ανδρών ενόψει της πρεμιέρας του MundoBasket 2023, συγκλόνισε με τα όσα είπε.

Ο αρχηγός της Εθνικής μίλησε για το εν λόγω ζήτημα σημειώνοντας: «Τι μπορούμε να πούμε ούτως ώστε να παρέχουμε υποστήριξη στους ανθρώπους που μπαίνουν στις φωτιές για να σώσουν ανθρώπους και περιουσίες. Αυτό που είναι ανησυχητικό και με ενοχλεί βαθιά, είναι το πόσο ωμό έχει γίνει αυτό κάθε καλοκαίρι. Η ωμότητα αυτού του πράγματος είναι αυτό που με ανησυχεί».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τέλος, ο Κώστας Παπανικολάου κατέληξε σημειώνοντας: «Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάτι, όλοι μας να κάνουμε κάτι για να μη βλέπουμε μανάδες να θρηνούν τα παιδιά τους γιατί έπεσε το καναντέρ, γιατί έχασαν τα σπίτια τους, παιδιά να ξεσπιτώνονται πριν πατήσουν στα πόδια τους. Στα λόγια είμαστε πάντα όλοι καλοί, να βρούμε τον τρόπο για να κάνουμε και πράξεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!