Μία ανάσα πριν από τους ομίλους του UEFA Europa Conference League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τη Χαρτς να είναι το τελευταίο εμπόδιο.

Μία ανάσα πριν από τους ομίλους του UEFA Europa Conference League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τη Χαρτς να είναι το τελευταίο εμπόδιο. Οι δυο ομάδες δίνουν το πρώτο ραντεβού τους για τα Play Off της διοργάνωσης στο «Τάινκαστλ Παρκ» (Πέμπτη 24/8, 21:45), θέλοντας να αποκτήσουν πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού.

Με γκολ του Κάμερον Ντέβλιν στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού στη Σκωτία, η Χαρτς κέρδισε με 3-1 τη Ρόζενμποργκ και με συνολικό σκορ 4-3 έκλεισε… το διπλό ραντεβού με τον ΠΑΟΚ. Οι «καρδιές» έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά στη σεζόν, κερδίζοντας με 2-0 (75’ Γιουτάρο Όντα, 90’+6’ Λόρενς Σάνκλαντ) τη Σεντ Τζόνστον εκτός έδρας και παραχωρώντας εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία στην Κιλμάρνοκ στο πρωτάθλημα της Premier League.

Στην Ευρώπη, η ήττα με 2-1 από τη Ρόζενμποργκ στο Τρόντχαϊμ – το γκολ ο Σάνκλαντ στο 79’ – αποδείχθηκε ανατρέψιμη ενώ την Κυριακή (20/8), για το Λιγκ Καπ, η ομάδα του Φράνκι ΜακΑβόι, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, επιβλήθηκε εύκολα με 4-0 (10’αυτ. Γκράχαμ, 45’ Οντελούγκα Οφιά, 50’ Σάνκλαντ, 75’ Κιοσούκε Ταγκάβα) της Πάρτικ Θιστλ στο «Τάινκαστλ Παρκ», εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ιδανικά έχει ξεκινήσει τη σεζόν και ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να δυσκολεύτηκε να αποκλείσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (0-0 στην Τούμπα, 1-4 στο Ισραήλ), αλλά ακολούθησαν η πρόκριση επί της Χάιντουκ (0-0 στο Σπλιτ και 3-0 στην Τούμπα) και το επιβλητικό 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι σε… τρελά κέφια, σκοράροντας από δύο φορές στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια των «ασπρόμαυρων». Ωστόσο, ο Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί προβλήματα τραυματισμών που προκύπτουν από κάθε ματς. Τη μία ήταν ο Στέφαν Σβαμπ, μετά το Χάρης Τσιγγάρας, στη συνέχεια οι Φιλίπε Σοάρες και ο Αλί Σαμάτα – οι δύο τελευταίοι έμειναν εκτός. Για την ώρα ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντέχει, ωστόσο είναι απαραίτητη η ενίσχυση ενόψει της συνέχειας.
Διαιτητής της αναμέτρησης στο «Τάινκαστλ Παρκ» θα είναι Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις. Η ρεβάνς στην Τούμπα είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Πέμπτη (31/8, 20:30)

Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΧΑΡΤΣ (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Ατκινσον, Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Όντα, Ντένχολμ, Ντέβλιν, Κοχρέιν, Σάνκλαντ, Μπόις.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρα, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τόμας

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!