Ο Μάικλ Τζόρνταν απάντησε στο δίλημμα «Μάτζικ Τζόνσον ή Στεφ Κάρι» αναφορικά με τον καλύτερο point guard όλων των εποχών.

Ο Στεφ Κάρι είχε υποστηρίξει πρόσφατα πως θεωρεί τον εαυτό του ως τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην ιστορία του NBA. Ωστόσο, ο Μάικλ Τζόρνταν φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη.

«Αν και το καλύτερο από οτιδήποτε είναι πάντα μια συζήτηση, θα κάνω τη διαφορά σχετικά με τον καλύτερο πόιντ γκαρντ όλων των εποχών, με βάση αυτό που είπες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάικλ Τζόρνταν σε μήνυμα που έστειλε στον Στίβεν Α. Σμιθ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Μάτζικ Τζόνσον είναι εύκολα ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών. Ο Στεφ Κάρι είναι πολύ κοντά, αλλά όχι μπροστά από τον Μάτζικ. Πρέπει να προσδιορίσεις τι είναι πόιντ γκαρντ, προκειμένου να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση γι’ αυτό το θέμα. Ο Στεφ Κάρι είναι με διαφορά ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών. Αλλά ο Μάτζικ εφηύρε το triple-double, χαρακτηριστικό στατιστικό ενός πόιντ γκαρντ», κατέληξε ο Μάικλ Τζόρνταν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!