Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε όρθιος κόντρα στην Μπράγκα και το γκολ του Ντανιέλ Μαντσίνι διατηρεί αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την εξέλιξη της αναμέτρησης και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει σκληρά στο τελευταίο παιχνίδι προκειμένου να είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρόκριση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Τα περισσότερα πράγματα πήγαν καλά, αν αναλογιστούμε τον αντίπαλο, τη σημασία του αγώνα, τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Για μεγάλο διάστημα ήμασταν καλά στον αγωνιστικό χώρο, μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, δεν κινδυνεύαμε ιδιαίτερα, αλλά το επίπεδο είναι τέτοιο που όποια ομάδα κάνει το παραμικρό λάθος, τιμωρείται. Ήταν σκληρό για εμάς το 2-0 στο 2ο μέρος. Σίγουρα είναι καλό ότι περιμέναμε στο τέλος και μειώσαμε σε 2-1.

Το γκολ μας είναι σημαντικό, αλλά δεν παύει η Μπράγκα να έχει πλεονέκτημα. Το 2-1 είναι καλό σκορ. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο παιχνίδι και να περιορίσουμε όσο μπορούμε τον αντίπαλο. Θα παλέψουμε σκληρά στο τελευταίο παιχνίδι για τις πιθανότητες που έχουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!