Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ολοκλήρωσε την πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καθώς σημείωσε 23.15 στα ημιτελικά των 200 μέτρων στη Βουδαπέστη και τερμάτισε στην 7η θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ολοκλήρωσε την πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε 23.15 στα ημιτελικά των 200 μέτρων στη Βουδαπέστη και τερμάτισε στην 7η θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου κατέλαβε την 22η θέση στο σύνολο, στο φινάλε μιας επιτυχημένης χρονιάς, δηλώνοντας μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Το παγκόσμιο εξαρχής δεν ήταν ο στόχος. Το ότι έτρεξα στον ημιτελικό με έκανε πολύ χαρούμενη. Περίμενα κάτι καλύτερο σε χρόνο, δεν πειράζει όμως, κρατάω την εμπειρία».

Μεγάλη εμφάνιση είχε η Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου στην ίδια σειρά, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση (15η στο σύνολο) με χρόνο 22.73, που δεν ήταν όμως αρκετός για να την στείλει στον τελικό.

Πρώτη στη σειρά τερμάτισε η Γκάμπι Τόμας (ΗΠΑ) με 21.97. εμμανουηλίδου

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!