Ο Γάλλος θρύλος Εμμάνουελ Πετί σχολίασε τις πιο πρόσφατες μεταγραφές της Τσέλσι τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιο πλάνο με τόσους παίχτες και τα χρήματα καθορίζουν τις επιλογές των ομάδων και των παιχτών.

Ο Γάλλος θρύλος Εμμάνουελ Πετί προέβη σε ορισμένες ενδιαφέρουσες δηλώσεις για τα νέα μεταγραφικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μάλιστα δεν άφησε ασχολίαστες τις κινήσεις τις Τσέλσι στο χώρο του κέντρου. Δήλωσε πως αν ήταν ο Λάβια ή ο Καισέδο θα προτιμούσε τη Λίβερπουλ καθώς στη Τσέλσι δεν βλέπει κάποιο πλάνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πετί φόρεσε τη φανέλα της Τσέλσι πριν σταματήσει την ενεργό δράση ενώ οι πιο παλιοί θα τον θυμούνται στη Μονακό και στην Άρσεναλ. Πολυθεσίτης μπορούσε να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας αλλά και ως αμυντικό χαφ με κύριο χαρακτηριστικό τη κόμη του και τη ξανθιά κοτσίδα που τον χαρακτηρίζει ως και σήμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ο Καισέδο υπέγραψε για την Τσέλσι ενώ συνδέθηκε με τη Λίβερπουλ, όπως και ο Λάβια. Δεν θα πω τίποτα ανόητο, αλλά όλοι ξέρουμε γιατί πήγαν στην Τσέλσι. Αθλητικά, η καλύτερη απόφαση αυτή τη στιγμή θα ήταν να πάει στη Λίβερπουλ.

Αν ήμουν ένας από αυτούς θα προτιμούσα τη Λίβερπουλ από τη Τσέλσι καθώς δε βλέπω ξεκάθαρο σχέδιο και πλάνο για τη Τσέλσι. 35 παίχτες; Μα πόσους ακόμα χρειάζονται; Θα είναι ένας εφιάλτης όπως και τη προηγούμενη σεζόν.

Για μένα η απάντηση είναι πολύ απλή. Αν ρωτήσετε κάποιον γιατί ο Λάβια και ο Καισέδο επέλεξαν τη Τσέλσι η απάντηση είναι τα χρήματα. Τα χρήματα μιλούν για τους συλλόγους και για τους παίχτες.”

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!