Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στα 35 χλμ. βάδην κατέκτησε πριν από λίγο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στα 35 χλμ. βάδην κατέκτησε πριν από λίγο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε μία εξαιρετική κούρσα και με υπομονή και στρατηγική διατήρησε από την αρχή τον ρυθμό της και κατάφερε να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις, κατακτώντας στο τέλος την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είχε καταταγεί 15η στα 20 χλμ. βάδην, πριν από λίγες ημέρες και μετά τον τερματισμό της τόνισε ότι τα πόδια της στην κούρσα δεν άκουγαν αυτό που είχε στο μυαλό της.

«Ήταν γρήγορη κούρσα. Ξεκίνησα αρκετά γρήγορα. Πιο γρήγορα από αυτό που θα ήθελα. Όταν δεν είσαι στο ρυθμό της κούρσας από την αρχή σίγουρα θα έχεις προβλήματα στο τέλος όπως είχα. Ήθελα να πιστεύω ότι μπορούσα να αντέξω. Δεν είναι πάντα τα πράγματα όπως τα περιμένουμε ούτε όπως τα θέλουμε ούτε όπως τα φτιάχνουμε ονειρικά στο μυαλό μας», τόνισε η Ντρισμπιώτη και συνέχισε:

«Μετά το 10ο χλμ. αφού είδα ότι δεν ήμουν σε αυτά που ήθελα άρχισα να σκέφτομαι και την επόμενη μου κούρσα. Οπότε προσπάθησα να σταθεροποιηθώ στη θέση που είχα, στην 15η. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από αυτή τη θέση, η επίδοση ήταν μέτρια για εμένα. Είμαι όμως ευχαριστημένη γιατί ξέρω ότι έχω έναν ακόμη δύσκολο αγώνα. Ένα 35άρι που χρειάζεται καλή διαχείριση, καθαρό μυαλό και σίγουρα νομίζω ότι το μυαλό μου θα είναι έτοιμο για εκεί. Ήμουν λίγο βαριά σήμερα, τα πόδια μου ήταν βαριά. Δεν είχα πολύ καλή επικοινωνία με τα πόδια μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!