Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν εμφανώς στεναχωρημένος στις δηλώσεις του στη κάμερα της ΕΡΤ.

Δεν κατάφερε ο Εμμανουήλ Καραλής να προκριθεί στο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου.

Mάλιστα, ο αθλητής ήταν εμφανώς στεναχωρημένος στις δηλώσεις του στη κάμερα της ΕΡΤ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εμμανουήλ Καραλής:

«Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος. Όλα πήγαιναν τέλεια, δεν ξέρω τι έγινε. Προσπαθώ να σκεφτώ. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ μπερδεμένος. Στην προθέρμανση πήγαν όλα καλά, αλλά απλώς δεν κατάφερα να εκτελέσω στον αγώνα. 

5.35 κανονικά περνάω και με ένα πόδι. Απλώς πρέπει να κάτσω να ηρεμήσω, να σκεφτώ, να αναθεωρήσω με την ομάδα μου και να κοιτάξω μπροστά. Είμαι απογοητευμένος, αλλά κοιτάω μπροστά.

Εδώ πρέπει να κάνω το μεγάλο ρεκόρ, όχι στους άλλους αγώνες. Δεν το κατάφερα. Δεν κατάφερα να περάσω στον τελικό. Τι να πω. Πρέπει να μείνω ψύχραιμος, να κάτσω να σκεφτώ, να ηρεμήσω και να κοιτάξω την επόμενη μέρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!