Η Ελίνα Τζένγκο ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο β΄ προκριματικό γκρουπ του ακοντισμού με 54,27 μέτρα, επίδοση που δεν ήταν αρκετή για να της χαρίσει το «εισιτήριο» για τον τελικό της Παρασκευής

Η Ελίνα Τζένγκο έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό της και εκτός τελικού στον ακοντισμό, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αγώνισμα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο β΄ προκριματικό γκρουπ του ακοντισμού με 54,27 μέτρα, επίδοση που δεν ήταν αρκετή για να της χαρίσει το «εισιτήριο» για τον τελικό της Παρασκευής (25/8, 21:20).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η 21 ετών ρίπτρια κατετάγη 12η στο γκρουπ και συνολικά 30ή στον προκριματικό. Στην πρώτη προσπάθειά της η Τζένγκο έριξε το ακόντιο στα 53,70 μέτρα, με τη δεύτερη πέτυχε το 54,27, ενώ η τρίτη προσπάθειά της ήταν άκυρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ έχει ατομικό ρεκόρ 65,81 μέτρα και εφετινό ρεκόρ 63,65 μέτρα.

Για την ιστορία, τη δωδεκάδα του τελικού στο επί κοντώ γυναικών «έκλεισε» η Κέλσι-Λι Μπάρμπερ από την Αυστραλία. Η κάτοχος του τίτλου από την περυσινή διοργάνωση στο Όρεγκον σημείωσε επίδοση 59,66 μέτρα στον προκριματικό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!