Δακρυσμένη στη συνέντευξή της στη μικτή ζώνη ήταν η Ελίνα Τζένγκο καθώς όπως η ίδια ανέφερε είναι το δεύτερο παγκόσμιο που δε περνάει στον τελικό και αυτό την στεναχωρεί.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η Ελίνα Τζένγκο στις δηλώσεις στη δημόσια τηλεόραση. Η Ελληνίδα αθλήτρια δε κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ακοντισμού καθώς η ρίψη της στα 54.27μ δεν ήταν αρκετή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Για μένα μόνο και μόνο το γεγονός ότι αγωνίστηκα σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι τεράστια χαρά και ευτυχία. Απλά όταν βλέπω ότι δεν απολαμβάνω τον αγώνα και ότι έχω ακόμη να δώσω στεναχωριέμαι ακόμη πιο πολύ. Ελίνα Τζένγκο

Δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη σειρά που δεν μπαίνω στον τελικό, είμαι στεναχωρημένη, θα το ξεπεράσω, προχωράμε για τα επόμενα, έχω μία σημαντική χρονιά του χρόνου, θέλω να ξεκουραστώ τώρα.

Οι αθλητές από κάθε αγώνα μαζεύουμε εμπειρίες, έφαγα τα μούτρα μου για δεύτερη φορά, ελπίζω την τρίτη να μην τα φάω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης;