Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας ανακοίνωσαν σήμερα οι Μιλγουόκι Μπακς που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας ανακοίνωσαν σήμερα οι Μπακς. Τα «ελάφια» θα αντιμετωπίσουν Μπουλς και Γκρίζλις στο Μιλγουόκι ενώ θα φιλοξενηθούν από Λέικερς, Θάντερ και Γκρίζλις.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των φιλικών ενόψει της σεζόν 2023/24 έχει ως εξής:

8 Οκτωβρίου: Μπακς – Μπουλς

10 Οκτωβρίου: Γκρίζλις – Μπακς

15 Οκτωβρίου: Λέικερς – Μπακς

17 Οκτωβρίου: Θάντερ – Μπακς

20 Οκτωβρίου: Μπακς – Γκρίζλις

Κόνατον: «Ο Γιάννης δεν λαμβάνει την αναγνώριση που του αξίζει»

Ο Πατ Κόνατον σε νέες δηλώσεις του αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του συμπαίκτη του στους Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αυτό για το οποίο ο Γιάννης δεν έχει αρκετά εύσημα είναι πως είναι πολύ καλός συμπαίκτης και άνθρωπος όσο και παίκτης του NBA. Δεν τον γνωρίζουν όλοι σε προσωπικό επίπεδο όπως οι συμπαίκτες του, αλλά όλοι βλέπουν ένα αστέρι στο μπάσκετ», ανέφερε ο Κόνατον στο «BallinEurope» και πρόσθεσε:

«Η επιθυμία του να κερδίσει είναι διαφορετική. Υπάρχουν πολλοί superstars που απολαμβάνουν να είναι MVP ή να βρεθούν στην καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ. Τα προσωπικά βραβεία δεν σημαίνουν τίποτα για τον Γιάννη αν η ομάδα δεν κερδίσει και αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!