Αυτή θα είναι η δεύτερη προπονητική περιπέτεια του Τέβες καθώς μέχρι τον Νοέμβριο του 2022 βρισκόταν στον πάγκο της Ροσάριο Σεντράλ.

Ο διάδοχος του Ρικάρντο Ζιελίνσκι στην τεχνική ηγεσία της Ιντεπεντιέντε είναι ο Κάρλος Τέβες. Μετά την παραίτηση του πρώτου, η διοίκηση της ομάδας της Αβεγιανέδα απέσπασε τη θετική απάντηση του 39χρονου Αργεντινού πρώην επιθετικού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τέβες αποχώρησε από τη Ροσάριο Σεντράλ τον Νοέμβριο του 2022 και έκτοτε παρέμενε χωρίς ομάδα. Ως προπονητής της Ροσάριο Σεντράλ, σε 24 αναμετρήσεις, ο Τέβες είχε δέκα ισοπαλίες, οκτώ ήττες και μόλις έξι νίκες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι;