Ο Ανρί θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Γαλλίας Κ21 όπως ανακοίνωσε η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και θα αναλάβει και την ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι του χρόνου.

Ο Τιτί Ανρί θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Γαλλίας Κ21 όπως ανακοίνωσε η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Ο πρώην Γάλλος επιθετικός που έχει μπει για τα καλά πλέον στην προπονητική ζωή και θα αναλάβει το έργο με τους «μικρούς» Γάλλους. Έχοντας ως προϋπηρεσία κυρίως τα δύο χρόνια που πέρασε ως βοηθός του Μαρτίνες στην εθνική ομάδα του Βελγίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανακοίνωση της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αναφέρει μάλιστα πως ο Ανρί θα αναλάβει το πρότζεκτ με τη μικρή εθνική ομάδα για το EuroK21 το 2025. Αλλά και θα είναι ο προπονητής της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού του 2024. Για να δούμε αν θα τα καταφέρει σε αυτό το επίπεδο αλλά και λίγο να τους μάθει όσα ξέρει, ειδικά τα μυστικά του πλάσε, τότε θα γίνουν πραγματάκια.

https://twitter.com/equipedefrance/status/1693902756057055592

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!