Tο NBA επέβαλε σήμερα (22/8) πρόστιμο 100.000 δολαρίων στον σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς Τζέιμς Χάρντεν για τα δημόσια σχόλιά του για τον πρόεδρο της ομάδας Ντάριλ Μόρεϊ.

Tο NBA επέβαλε σήμερα (22/8) πρόστιμο 100.000 δολαρίων στον σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς Τζέιμς Χάρντεν για τα δημόσια σχόλιά του για τον πρόεδρο της ομάδας Ντάριλ Μόρεϊ. Αναστατωμένος για μια αποτυχημένη υπόσχεση για διαπραγμάτευση, ο Χάρντεν έκανε τις δηλώσεις την περασμένη εβδομάδα σε εκδήλωση δημοσιότητας στην Κίνα:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Ντάριλ Μόρεϊ είναι ψεύτης και δεν θα γίνω ποτέ μέλος μίας οντότητας οργάνωσης στην οποία ανήκει», είπε ο Χάρντεν. «Επιτρέψτε μου να το ξαναπώ: Ο Ντάριλ Μόρεϊ είναι ψεύτης και δεν θα γίνω ποτέ μέλος μιας οντότητας στην οποία είναι μέλος».

Ο Χάρντεν- 10 φορές All Star-, έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να παίξει αλλού την επόμενη σεζόν., ωστόσο, οι Σίξερς ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του ότι τον περιμένουν να παρουσιαστεί για προπόνηση τον επόμενο μήνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Χάρντεν, ο οποίος κλείνει τα 34 του το Σάββατο, είχε μέσο όρο 21,0 πόντους, 10,7 ασίστ και 6,1 ριμπάουντ σε 58 αγώνες κατά μέσο όρο την περασμένη σεζόν.

Ο MVP του πρωταθλήματος 2017-18 και τρεις φορές πρώτος σκόρερ έχει μέσους όρους καριέρας 24,7 πόντους, 7,0 ασίστ και 5,6 ριμπάουντ σε 1.000 αγώνες (786 εκκινήσεις) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Χιούστον Ρόκετς, Μπρούκλιν Νετς και Σίξερς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!