Την πέμπτη μεταγραφή της στη διάρκεια του τρέχοντος «παραθύρου» γνωστοποίησε σήμερα η Νιούκαστλ, που απέκτησε τον Λιούις Χολ με τη μορφή του δανεισμού από την Τσέλσι.

Την πέμπτη μεταγραφή της στη διάρκεια του τρέχοντος «παραθύρου» γνωστοποίησε σήμερα (22/8) η Νιούκαστλ, που απέκτησε τον Λιούις Χολ με τη μορφή του δανεισμού από την Τσέλσι.

Ο 18χρονος αμυντικός θα αγωνιστεί για έναν χρόνο στη Νιούκαστλ, η οποία ανακοίνωσε ότι το επόμενο καλοκαίρι είναι υποχρεωμένη να κάνει μόνιμη τη μεταγραφή του, βάσει κριτηρίων που σχετίζονται με την απόδοσή του. Ο νεαρός φουλ-μπακ υποστηρίζει από παιδί τις «καρακάξες» και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 20 στη νέα ομάδα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Χολ εντάχθηκε στις ακαδημίες της Τσέλσι από το επίπεδο κάτω των οκτώ ετών. Έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα των «μπλε» τον Ιανουάριο του 2022, παίζοντας και στα 90 λεπτά του αγώνα με την Τσέστερφιλντ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου.

Ενώ τη σεζόν 2022-23 «έγραψε» άλλες 11 συμμετοχές με τους Λονδρέζους σε όλες τις διοργανώσεις (έπαιξε σε εννέα ματς πρωταθλήματος, ένα για το Κύπελλο και ένα για το Λιγκ Καπ). Στο τέλος της παρελθούσας σεζόν αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στην ακαδημία της Τσέλσι. Το βραβείο τού απονεμήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ», πριν από το ισόπαλο 1-1 του Μαΐου με τη Νιούκαστλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!